Αθλητικά

Ακουσίλαος: Χωρίς άγχος και με στόχο να το ευχαριστηθεί

Από το γήπεδο των Μαριτσών και την κόντρα με τον ισχυρό Ηρακλή ξεκινάει αύριο για τον Ακουσίλαο η περιπέτειά του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Οι νεοφώτιστοι του Σάββα Καραβόλια έχουν ορίσει ως βασικό ζητούμενό τους για τη φετινή σεζόν να ευχαριστηθούν τη συμμετοχή τους, να ωριμάσουν μέσα από τα παιχνίδια και εμφανιστούν αρκούντως ανταγωνιστικοί ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις την παραμονή τους στην κατηγορία και με αυτήν ακριβώς την οπτική θέλουν να προσεγγίσουν την σημερινή πρώτη αποστολή της χρονιάς.
Η νεανική ομάδα των Φανών θα εμφανιστεί στα Μαριτσά με αποστολή δεκαέξι ποδοσφαιριστών, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με προβλήματα απουσιών. Εκτός θα μείνει ο Μιχάλης Κώστας, ο οποίος χρωστάει από πέρσι ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ οι Γκάμπριελ Κομίμι και Αρτούρ Τορέλες θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν στις αρχές Οκτωβρίου (προέρχονται από χειρουργικές επεμβάσεις).
Στον αντίποδα, στη διάθεση του Σάββα Καραβόλια θα βρίσκονται κανονικά οι Παντελής Κατσαμάκης και Σάββας Πολυμένωφ, όπως και ο Νίκος Ζότα, παρότι έχασε ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του και δεν ήταν ο μόνος, δεδομένου πως αν ταλαιπώρησε κάτι την ομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ήταν οι συχνές απουσίες λόγω των ωραρίων δουλειάς.
Όπως σημείωσε ο τεχνικός του Ακουσίλαου, το συγκρότημά του θα μπει στη διοργάνωση χωρίς άγχος, ποντάροντας στο καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις τους και στην εμφανή σταδιακή βελτίωση που εμφάνισε στη σειρά των φιλικών της, με σημείο αναφοράς το τελευταίο νικηφόρο με τον Φοίβο στο γήπεδο της Κρεμαστής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου