Αθλητικά

Αστέρας Μασάρων: Πλήρης, ήρεμος και αποφασισμένος

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ολοκληρώθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Μασάρων ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα της ομάδας κόντρα στον Φοίβο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου των νεοφώτιστων θα βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες Κυριάκος Στελλάς και Πάρης Κουσουρής, καθώς η εκκρεμότητα των δελτίων τους διευθετήθηκε χθες.
Ο προπονητής Παναγιώτης Καρίκης αναγνωρίζει την ποιότητα και τη διαχρονική δυναμική των πρωταθλητών Δωδεκανήσου, ωστόσο σε καμία των περιπτώσεων δεν πιστεύει πως υπάρχει λόγος το συγκρότημά να αισθάνεται πως μειονεκτεί.
Παρά τη λογική απειρία και τον χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται μία νεοφώτιστη ομάδα, οι “κυανόλευκοι” πήραν μία καλή γεύση του τι θα συναντήσουν στα καλοκαιρινά φιλικά παιχνίδια τους, από αγώνα σε αγώνα έδειχναν πως εξελίσσονται και πως έχουν δυνατότητες και αύριο θα προσπαθήσουν να βάλουν ένα πρώτο λιθαράκι στον δρόμο προς τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής τους.
Εξυπακούεται δε πως περιμένουν τη μαζική και δυναμική υποστήριξη των φιλάθλων της περιοχής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου