Αθλητικά

ΑΕΡΑ: Έτοιμη για την πρώτη μάχη, απέκτησε Γεωργιάδη

Ιδανικά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΡΑ ενόψει του κυριακάτικου εναρκτήριου παιχνιδιού της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο τον Αμαρυνθιακό, στις 4:45 το απόγευμα στο γήπεδο Αφάντου.
Ο προπονητής Πέτρος Ζουρούδης θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από το δυναμικό του Φοίβου και συμφώνησε να συνεχίσει στα «ερυθρόλευκα», προσφέροντάς στη νέα ομάδα του εμπειρία και ποιότητα. Η διοίκηση επισημοποίησε τη μετεγγραφή μέσα από τις παρακάτω γραμμές:
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γεωργιάδη. Ο Γιώργος, έχοντας μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, φορούσε μέχρι πρότινος τη φανέλα του Φοίβου Κρεμαστής ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Διαγόρα, Ρόδο, Ιάλυσο και Α.Ο. Πυλίου. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».
Οι Κυπελλούχοι Δωδεκανήσου θα μπουν την Κυριακή στην πρώτη μάχη του πρωταθλήματος στο μέτρου του δυνατού έτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουν μία καλή αρχή, έχοντας κατά νου πως η υλοποίηση των στόχων τους περνάει πρωτίστως από την υπεράσπιση της έδρας τους.
Είναι δε βέβαιοι, πως ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους και θα προσέλθει μαζικά στο γήπεδο, ώστε να βοηθήσει την προσπάθειά τους να μπουν στη διοργάνωση με το δεξί.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου