Αθλητικά

Ο Πήγασος θα διοργανώσει διεθνές τουρνουά υποδομών!

Στο πλαίσιο των 20 ετών από την ίδρυση του, ο Πήγασος Κρεμαστής τον Ιούνιο του 2025 θα διοργανώσει (μαζί και με άλλους συλλόγους της Ρόδου) ένα πολύ μεγάλο διεθνές τουρνουά υποδομών στα κλειστά γυμναστήρια του νησιού. Πρόκειται για ένα τουρνουά που δεν θα έχει προηγούμενο, σε επίπεδο Δωδεκανήσου και το οποίο ήδη προετοιμάζεται. Στο τουρνουά αυτό θα συμμετέχουν ομάδες από το εξωτερικό και τον προσεχή Ιούνιο η καρδιά του μπάσκετ σε επίπεδο ακαδημιών θα χτυπάει δυνατά στη Ρόδο, με τον διοργανωτή Πήγασο Κρεμαστής να ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο.
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ
Ο Πήγασος Κρεμαστής προχωράει σε μία σημαντική και άκρως συμβολική κίνηση, αφού το 2025 κλείνει 20 χρόνια ζωής (ιδρύθηκε το 2005). Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε για φέτος και με αφορμή την επέτειο, όλες οι συνδρομές για όλα τα παιδιά να είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό σημαίνει ότι όσα παιδιά είναι φέτος στο σύλλογο ή αυτά που θα εγγραφούν δεν θα πληρώσουν τίποτα και οι συνδρομές θα είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Βαγγέλη Αθανασιάδη (6947727240)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου