Αθλητικά

3ο Διεθνές Αθλητικό Φεστιβάλ Korean Sin Moo Hapkido: Το διήμερο 9 και 10 Νοεμβρίου η εκδήλωση

Μία σπουδαία εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσα στον Νοέμβριο στο νησί μας, με πρωτοβουλία του δασκάλου του ΓΑΟ τάε κβο ντο Ρόδου Παύλου Καζαντζόγλου.
Πρόκειται για το 3ο Διεθνές Αθλητικό Φεστιβάλ Korean Sin Moo Hapkido που θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο το σαββατοκύριακο 9 και 10/11, με την ανακοίνωση- πρόσκληση που εξέδωσα οι διοργανωτές να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, θα θέλαμε να σας απευθύνουμε την πιο θερμή πρόσκλησή μας να παρευρεθείτε, εσείς και η εκλεκτή ομάδα σας, στο 3ο Διεθνές Αθλητικό Φεστιβάλ Korean Sin Moo Hapkido, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο μαγευτικό νησί της Ρόδου, Ελλάδα, το Σάββατο 09 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024.
Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την K.M.A.E.S – Education (Korean Martial Arts Education Society – Education) υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Korean Sin Moo Hapkido Federation και με τη στήριξη της IKMAS (International Korean Martial Arts Society).
Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:
• Ημερομηνίες: 9 & 10 Νοεμβρίου 2024
• Τοποθεσία: Νησί της Ρόδου, Ελλάδα
Οι βασικές κατηγορίες της εκδήλωσης περιλαμβάνουν:
1. Baby Martial Arts Bootcamp: Εκπαιδευτική εισαγωγή στις πολεμικές τέχνες για παιδιά, με έμφαση στην ανάπτυξη βασικών κινητικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, καθώς και πειθαρχίας και συγκέντρωσης.
2. High Jump Breaking: Διαγωνισμός σπασίματος κατά τη διάρκεια άλματος εις ύψος, με απαιτήσεις ακρίβειας, συγχρονισμού και εκρηκτικής δύναμης.
3. Long Jump Breaking: Διαγωνισμός σπασίματος κατά τη διάρκεια άλματος εις μήκος, με έμφαση στην ταχύτητα, την ευελιξία και τον συγχρονισμό.
4. Roundhouse Breaking: Διαγωνισμός σπασίματος με περιστροφική κλωτσιά, με έμφαση στην τεχνική ακρίβεια, τη δύναμη και τον συντονισμό.
5. Speed Breaking: Διαγωνισμός σπασίματος με έμφαση στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα, απαιτώντας αντοχή, συγκέντρωση και τεχνική ακρίβεια.
6. Διαγωνισμός Αυτοάμυνας Hapkido: Επίδειξη τεχνικών Hapkido με κριτήρια την ακρίβεια, την ταχύτητα και τον συγχρονισμό με τον παρτενέρ.
7. Επίδειξη: Χορογραφημένες ακολουθίες τεχνικών που αναδεικνύουν τη δημιουργικότητα, την τεχνική αρτιότητα και τον συγχρονισμό.
8. Δημιουργική Φόρμα: Παρουσίαση πρωτότυπων φορμών πολεμικών τεχνών που δείχνουν τη δημιουργικότητα και την τεχνική δεξιότητα των αθλητών.
Αναμένουμε με ανυπομονησία την παρουσία σας και των συναδέλφων σας στο φεστιβάλ αυτό, το οποίο αποτελεί μοναδική ευκαιρία να γιορτάσουμε το αγωνιστικό πνεύμα των πολεμικών τεχνών, ενισχύοντας τη συλλογική γνώση και δεξιότητές μας σε αυτές.
Με εκτίμηση,
Μιχάλης Κανελλός: Πρόεδρος και εκπρόσωπος Hapkido για Ευρώπη και Αφρική Ομοσπονδία Korean Sin Moo Hapkido. Email: kanelosm@otenet.gr / info@kmaes-education.com
Παναγιώτης Μιλωνάκης: Γενικός Γραμματέας, KMAES – Education. Email: minkilmo@yahoo.gr / info@kmaes-education.com
Παύλος Καζαντζόγλου: Εκπρόσωπος KMAES – Education (Νήσος Ρόδος). Τηλέφωνο: +30 694 668 6434. Email: kazantzoglou.rodou@gmail.com / info@kmaes-education.com».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου