Τοπικές Ειδήσεις

Συλλυπητήριο μήνυμα του Γ. Παππά για την απώλεια του Γιάννη Κουτούζη

Στο συλλυπητήριο μήνυμα του για την απώλεια του Γιάννη Κουτούζη ο βουλευτής της ΝΔ τ.υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Παππάς αναφέρει τα εξής:

Αποχώρησε από τη φιλόξενη αγκαλιά της Καλύμνου και την εγκόσμια αγάπη των μαθητών του, ο Καθηγητής Σωματικής Αγωγής και Προπονητής, Γιάννης Κουτούζης.

Ο 93χρονος Καλύμνιος έφηβος, γνωστός και ως “Δυναμίτης” άφησε ως μεγάλη παρακαταθήκη την εκτίμηση και το θαυμασμό των μαθητών του, στο Κολλέγιο Αθηνών και στην αγαπημένη του ομάδα τον Παναθηναϊκό, όπου η αποδοτικότητά του, άφησε εποχή.

Λάτρης της φύσης, ασχολήθηκε τα πρόσφατα χρόνια στο νησί του, με εργασίες της γης και της θάλασσας, ενώ, με την εντυπωσιακή διαύγεια μυαλού που τον διέκρινε, μελετούσε και αφομοίωνε τα συγγράμματα του Νίκου Καζαντζάκη, από τον οποίο επηρεάστηκε ως προς τον τρόπο σκέψης.

Η μεγάλη οικογένεια των οικείων και των συγγενών του και η ακόμα πιο μεγάλη των μαθητών του, αλλά και εμάς, των φίλων του, που είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε από κοντά, θρηνούμε σήμερα, για την απώλεια της πολυσχιδούς προσωπικότητας, του φίλου μας, Γιάννη. Του αγαπημένου Δυναμίτη της Καλύμνου. Ας είναι η μνήμη του αιώνια…

Γιάννης Παππάς
Βουλευτής Δωδ/σου Ν.Δ.
τ. Υφυπουργός Ναυτιλίας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου