Αθλητικά

Από σήμερα τα διαρκείας του Κολοσσού για όλους!

Από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας του Κολοσσού θα είναι διαθέσιμα για όλο τον κόσμο. Η ανακοίνωση του συλλόγου: “Από τη Δευτέρα 23/9, τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαθέσιμα για όλους τους φιλάθλους! Μην χάσετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε τη θέση σας και να ζήσετε από κοντά όλες τις συναρπαστικές στιγμές της νέας σεζόν. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels Collection, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-15:00, καθώς και online μέσω του more.com
Μέσω ηλεκτρονικής πώλησης, διαθέσιμα είναι μόνο τα εισιτήρια σε κανονική τιμή. Για παιδικά, ειδικές τιμές και οικογενειακά πακέτα, η διάθεση γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία μας ή τηλεφωνικά, Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-15:00. Υπενθυμίζουμε ότι από τη φετινή περίοδο 2024 – 2025 και σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), οι φίλαθλοι θα εισέρχονται στο γήπεδο μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο, το οποίο θα είναι αποθηκευμένο στο κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου