Αθλητικά

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Η πρεμιέρα του 3ου ομίλου

Διεξήχθησαν την Κυριακή όλα τα παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο, που συμμετέχουν οι ομάδες του νησιού μας, οι οποίες είχαν απολογισμός μία νίκη και μία ήττα.
Ο Α.Σ. Ρόδος ξεκίνησε με εκτός έδρας «τρίποντο» την φετινή του περιπέτεια, καθώς επιβλήθηκε δύσκολα του Απόλλωνα Ευπαλίου, σκοράροντας στο 90ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι με τον Μαρινάκη.
Η ΑΕΡΑ από την πλευρά της ξεκίνησε με… το αριστερό τις επίσημες υποχρεώσεις της, καθώς ηττήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Αφάντου από τον Αμαρυνθιακό με σκορ 3-0.
Από εκεί και πέρα, ο Α.Ο. Νέας Αρτάκης επικράτησε της Ελλάς Σύρου με 2-1, ο Αστέρας Σταυρού του Αιγέα Πλωμαρίου, ο Πανναυπλιακός/ Ηρακλής του Πανγυθεατικού με 3-2 και ο Α.Ο. Λουτρακίου την Α.Ε. Μαλεσίνας με 1-0.
Ισόπαλα ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια του Παναιγιάλειου με την Α.Ε. Μυκόνου (1-1) και του Α.Ο. Μιλτιάδη με τον ΠΑΣ Κόρινθος.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική:
Γ’ Εθνική Κατηγορία
3ος όμιλος
1η αγωνιστική

ΑΕΡΑ- Αμαρυνθιακός: 0-3
Παναιγιάλειος- Α.Ε. Μυκόνου: 1-1
Α.Ο. Νέας Αρτάκης- Ελλάς Σύρου: 2-1
Απόλλωνας Ευπαλίου- Α.Σ. Ρόδος: 0-1
Αστέρας Σταυρού- Αιγέας Πλωμαρίου: 2-0
Α.Ο. Λουτρακίου- Α.Ε. Μαλεσίνας: 1-0
Α.Ο. Μιλτιάδης- ΠΑΣ Κόρινθος: 0-0
Πανναυπλιακός/ Ηρακλής- Πανγυθεατικός: 3-2
Επόμενη αγωνιστική (2η )
ΠΑΣ Κόρινθος- Ελλάς Σύρου
Πανγυθεατικός- Α.Ο. Νέας Αρτάκης
Α.Ε. Μυκόνου- Πανναυπλιακός/ Ηρακλής
Αιγέας Πλωμαρίου- Α.Ο. Μιλτιάδης
Α.Σ. Ρόδος- Αστέρας Σταυρού
Α.Ε. Μαλεσίνας- Παναιγιάλειος
Αμαρυνθιακός- Α.Ο. Λουτρακίου
Απόλλωνας Ευπαλίου- ΑΕΡΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου