Τοπικές Ειδήσεις

Επιτυχής Εκδήλωση Παρουσίασης του «U.S. Dual Diploma: Ένα Βήμα Προς το Μέλλον»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, η ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα U.S. Dual Diploma στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος μαθητών και γονέων, οι οποίοι ενημερώθηκαν εκτενώς για τη δυνατότητα απόκτησης του Ελληνικού και Αμερικανικού Απολυτηρίου.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Χάρης Καλόφωνος, εκπρόσωπος του Columbia School των ΗΠΑ, ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα και ανέλυσε τα οφέλη που προσφέρει στους μαθητές. Επίσης, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή σύνδεση με Αμερικανούς εκπαιδευτικούς, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού, προσφέροντας πολύτιμες διευκρινίσεις και πληροφορίες σχετικά με τις διεθνείς προοπτικές και την αξία του προγράμματος.

Η παρουσία του κ. Κυριάκου Κυριακούλη, Γενικού Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και της εκπροσώπου του U.S Dual Diploma των Εκπαιδευτηρίων , κ. Ράνιας Αγγελή, εμπλούτισε την εκδήλωση με τις δικές τους γνώσεις και τοποθετήσεις, ενώ παράλληλα ενισχύθηκε η κατανόηση των παρευρισκόμενων για τα πολλαπλά οφέλη του προγράμματος.

Η ανταπόκριση των συμμετεχόντων ήταν ιδιαίτερα θετική, καθώς οι παρευρισκόμενοι έθεσαν πλήθος ερωτήσεων σχετικά με τη δομή του προγράμματος, τα στάδια απόκτησης του διπλού απολυτηρίου (ελληνικού και αμερικανικού), καθώς και τις δυνατότητες εγγραφής σε διεθνή πανεπιστήμια.

Ιδιαίτερα ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή των ατομικών συναντήσεων που έλαβαν χώρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις οποίες μαθητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές και περαιτέρω καθοδήγηση.

Η επιτυχία της εκδήλωσης αποτελεί σημαντικό βήμα προς την ενημέρωση και προώθηση των διεθνών εκπαιδευτικών προοπτικών που προσφέρει το πρόγραμμα U.S. Dual Diploma, εξασφαλίζοντας στους μαθητές μας πρόσβαση σε πανεπιστήμια παγκοσμίου φήμης.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου