Αθλητικά

Αθλέτικο Αφάντου: Χτίζει το μέλλον, φροντίζοντας το παρόν

Με στόχο να αξιοποιήσει τη δουλειά που εξελίσσεται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου και να την ενισχύσει περαιτέρω, επιμένοντας στην αναπτυξιακή φιλοσοφία της, θα μπει η Αθλέτικο Αφάντου στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.
Η ανδρική ομάδα θα στηριχθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου σε νεαρά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου, που θα πορευτεί με τεχνικό διευθυντή τον Γιώργο Μπακίρη και προπονητή τον Χρήστο Καλογήρου.
Η Αθλέτικο Αφάντου παρουσίασε τους στόχους, καθώς και το οργανόγραμμά της, μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:
“Η Αθλέτικο Αφάντου Π.Σ.Α Άγιος Λουκάς σε νέα εποχή. Η συμμετοχή της ομάδας μας στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Δωδεκανήσου για μια ακόμη χρονιά (14η) από την ίδρυση της σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον σύλλογο. Στο αντρικό ποδοσφαιρικό τμήμα θα αγωνίζονται για πρώτη φορά από την ίδρυση των ακαδημιών της ομάδας μας 14 παιδιά προερχόμενα από την ακαδημία του συλλόγου.
Ο σύλλογος μας πιστός στη φιλοσοφία του να καλλιεργήσει το άθλημα του ποδοσφαίρου και να προωθήσει τις αξίες του αθλητισμού και του ‘’Εύ Αγωνίζεσθαι’’ συνεχίζει τον σχεδιασμό του έτσι ώστε μέσα από τις ακαδημίες του να αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα όλα τα παιδιά προερχόμενα από την Κ16 της ακαδημίας.
Το οργανόγραμμα του συλλόγου
Τεχνικός Διευθυντής: Γεώργιος Μπακίρης
Προπονητής: Χρήστος Καλογήρου
Γενικός Αρχηγός: Αντώνης Μανιάς
Υπεύθυνος Αποδυτηρίων και Γηπέδου: Σάββας Ποντίκας
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Χρήστος Καλογήρου
Γενικός Αρχηγός Κ16: Δημήτρης Χρυσανθόπουλος
Σημειώνεται πως ειδικά από τη συνεργασία του με τον Αντώνη Μανιά ο Χρήστος Καλογήρου περιμένει πολλά. Ο νέος γενικός αρχηγός της Αθλέτικο εμπιστεύτηκε εδώ και χρόνια το παιδί του στην ακαδημία του σωματείου, γνωρίζει από πρώτο χέρι την καλή δουλειά που γίνεται στους κόλπους της και έχει ήδη αρχίσει να προσφέρει από το καινούργιο πόστο του.
Πολύτιμη η επιστροφή του Μπάλλα
Εν τω μεταξύ, στην αγαπημένη του Αθλέτικο επέστρεψε ο Αντώνης Μπάλλας, προκειμένου να τη βοηθήσει στο νέο ξεκίνημά της. Λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο την αγωνιστική αξία αλλά και το ήθος του πολύπειρου επιθετικού, η διοίκηση του σωματείου έκρινε την προσθήκη υπεραπαραίτητη ώστε να στηριχθούν τα πολλά νεαρά παιδιά της ομάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου