Αθλητικά

“Λευκή” ισοπαλία στην πρεμιέρα για τον Διαγόρα!

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0)

έληξε το παιχνίδι της πρεμιέρας ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Μακεδονικό, με τον “γηραιό” να παίζει με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημίχρονο, λόγω της αποβολής του Ολιβέρι. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Διαγόρα να κάνει αισθητή την παρουσία του κυρίως με αντεπιθέσεις και χάνοντας μάλιστα μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μανιά. Ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος και πιο επικίνδυνος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε πολύ δυνατά, πίεσε τον «γηραιό» και έχασε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Μάλιστα στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Διαγόρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αργεντίνου Ολιβέρι, ο οποίος με δύο απερίσκεπτες κίτρινες κάρτες, άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.
Στο β’ ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς είχαν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα του Διαγόρα. Η ομάδα του Θωμά Γράφα προσπάθησε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει προβλήματα στον Μακεδονικό, με το ισόπαλο 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.
ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
6ο’: Ο Κατσουλίδης έκανε τη σέντρα προς τον Μανιά, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ταλιχμανίδης
11ο: Ο Λεωνιδόπουλος έκανε επικίνδυνο γέμισμα, απομάκρυνε την τελευταία στιγμή ο Νικόλης
12ο: Παράλληλο γύρισμα του Ζαφειράκη, Τσιλιγγίρης και Νικόλης δεν συνεννοήθηκαν σωστά με τον τελευταίο να παραχωρεί την τελευταία στιγμή κόρνερ για τον Μακεδονικό.
15ο: Πρώτη καλή στιγμή για τον Διαγόρα, με το σουτ του Τσιαντούλα από το ύψος της περιοχής να περνάει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ταλιχμανίδη
21ο: Ο Τοπαλίδης έκανε ωραία σέντρα, ο Κουιρουκίδης μόνος του από την καρδιά της περιοχής έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιλιγγίρη
27ο: Νέα καλή στιγμή για τον Μακεδονικό, με τον Ζαφειράκη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, όμως το πλασέ του κατέληξε και πάλι, πάνω στον τερματοφύλακα του Διαγόρα.
45ο: Δεύτερη απερίσκεπτη κίτρινη κάρτα στον Ολιβέρι, με 10 παίκτες ο Διαγόρας
51ο: Ωραία προσπάθεια από τον Σιχαρουλασβίλι, έδιωξε την ύστατη στιγμή ο Δημητρίου
62ο: Ακυρώθηκε γκολ του Μακεδονικού… Μετά από κόρνερ του Τσουκάνη, η μπάλα έφτασε στον Κουιρουκίδη, που βρήκε τον Παντεκίδη και ο τελευταίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Καταλογίστηκε όμως φάουλ στον Δημητρίου και το γκολ ακυρώθηκε…
69ο: Τρομερή ευκαιρία για τον Διαγόρα στην αντεπίθεση… Ο Μανωλάκης γύρισε στον Μανιά, ο οποίος με κοντινή προβολή έστειλε άουτ τη μπάλα

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θωμάς Γράφας): Τσιλιγγίρης, Κατσουλίδης, Δημητρίου, Δημόπουλος, Νικόλης (66’ Μανωλάκης), Γαρουφαλιάς, Παπαδόπουλος (83’ Μπρέγκου), Τσιαντούλας, Καζάου (49’ Κοκκίνης), Ολιβέρι, Μανιάς (83’ Λιούμης)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Στέλιος Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Τοπαλίδης, Πέδρο Λούκας (46’ Παντεκίδης), Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (62’ Χάσεκ), Ραμίρεζ, Ζαφειράκης (71’ Καρτάλης), Σιχαρουλασβίλι (71’ Γιακουμάκης), Κουϊρουκίδης (83’ Χερίδης)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου