Ρεπορτάζ

Συνελήφθη Σύρος για βιασμό Ολλανδέζας στο Φαληράκι

Eνας Σύρος υπήκοος 34 ετών συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαγγέλου για βιασμό 18χρονης Ολλανδέζας, η οποία διατείνεται ότι μπήκε στο αυτοκίνητό του ενώ ήταν μεθυσμένη και την οδήγησε σε απόκρημνη παραλία, όπου και ήλθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της.
Πιο συγκεκριμένα, την 22α Σεπτεμβρίου 2024 και περί ώρα 10:40 η 18χρονη προσωρινή κάτοικος και εργαζόμενη σε ξενοδοχείο του Φαληρακίου κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, περί ώραν 02:30 περίπου, άντρας ονόματι Κώστας την μετέφερε με όχημα από το νυχτερινό κέντρο του Φαληρακίου σε άγνωστη παραλία στην περιοχή κι εντός του οχήματος την βίασε. Τόνισε μάλιστα ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει διότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Εν συνεχεία την μετέφερε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και εργάζεται.
Από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι δεν επρόκειτο για ημεδαπό με το όνομα Κώστας αλλά για τον 34χρονο Σύρο.
Οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως Υπηρεσίας που τον παρέπεμψε ενώπιον του τακτικού Ανακριτή και θα απολογηθεί την Πέμπτη.
-Στο μεταξύ στη σύλληψη ενός Παλαιστίνιου ηλικίας 25 ετών προχώρησε η αστυνομία στην Κω το Σάββατο μετά από καταγγελία τουρίστριας από τη Δανία για βιασμό. Ειδικότερα, την 21η Σεπτεμβρίου 2024 και περί ώρα 03:15, στα Εξάρχεια της Κω, ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος την κατάσταση μέθης της 19χρονης την εξανάγκασε σε συνουσία προκαλώντας της αιμορραγία στα γεννητικά της όργανα.
Περί ώρα 04:43′, ο κατηγορούμενος απέστειλε μήνυμα στο θύμα, μέσω της εφαρμογής «Instagram», στο οποίο ανέγραφε στην Αγγλική γλώσσα «να προσέχεις τον εαυτό σου καληνύχτα και όνειρα γλυκά».
Από την χρήση της εφαρμογής διαπιστώθηκαν τα στοιχεία του δράστη και την 21η Σεπτεμβρίου 2024 και περί ώρα 07:00′, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χριστοδούλου Τσιγάντε και Θάλειας Νικολαΐδου και τον προσήγαγαν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου