Τοπικές Ειδήσεις

Πυροβόλησαν γατάκι στη Ρόδο- Έρευνες από την αστυνομία για το δράστη

Απίστευτο και όμως  αληθινό το συμβάν που κατέγραψε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σύλλογος Φιλοζωικής στη Ρόδο.Αναφέρει το γεγονός ότι κάποιοι πυροβόλησαν ένα γατάκι. Το άτυχο ζώο παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο κατέληξε.

Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία για τους λόγους που αναφέρονται παρακάτω στο κείμενο της  ανάρτησης:

Ήρθαμε αντιμέτωποι με ακόμη μια δολοφονία. Χθες σε περιοχή της Ρόδου βρέθηκε πυροβολημένο γατάκι. Ήταν ακόμη ζωντανό μα η σφαίρα του είχε διαλύσει τα όργανα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Μεταφέρθηκε άμεσα στον κτηνίατρο για νεκροψία νεκροτομή και αφαίρεση της σφαίρας . Μαζί με την γνωμάτευση και το βλήμα έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες στο ΑΤ .Στον χώρο όπου βρέθηκε το άτυχο γατάκι έφθασε σήμερα η αστυνομία όπου και έγινε αυτοψία του χώρου .

Ο ιδιοκτήτης του χώρου μπήκε στο κάδρο των αστυνομικών μιας και ο χώρος ήταν περιφραγμένος οπότε το ζώο δεν θα μπορούσε να βγει από εκεί μετά τον πυροβολισμό. . Συνελήφθη, κατασχέθηκε μία καραμπίνα και αναμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης .

Κανένας δολοφόνος δεν θα μείνει ατιμώρητος. Είμαστε εδώ, δίπλα σας σε οποιαδήποτε κακοποίηση, εκμετάλλευση και δολοφονία ζώου.Θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου