Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: «Βράζουν» με Περράκη

•Ανακοινώσεις με τις οποίες διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό εξέδωσε ο «γηραιός», ενώ παράπονα έχει και από τον πρώτο βοηθό Νικολάου

Με… λευκή ισοπαλία ξεκίνησε την φετινή του περιπέτεια στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Διαγόρας, καθώς στο παιχνίδι που διεξήχθη τη Δευτέρα στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, το οποίο ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου (Βόρειο), αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) με αντίπαλο τον Μακεδονικό.
Οι «κυανέρυθροι» έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Κώστα Περράκη και του πρώτου βοηθού Χρήστου Νικολάου, γι’ αυτό και εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας, αρχικά στο ημίχρονο του αγώνα, αναφέροντας τα εξής:
«Ο Διαγόρας διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του κ. Περράκη στο α’ ημίχρονο του αγώνα με τον Μακεδονικό. Η φάση που έδειξε το κακό πρόσωπο του διαιτητή είναι η κόκκινη κάρτα στον Ολιβέρι στο 45ο. Κάρτα που δεν βγαίνει με τίποτα από το τσεπάκι του διαιτητή. Παράπονα υπάρχουν και για τις υποδείξεις του κ. Νικολάου. Έτσι δεν επανέρχεται κανείς διαιτητής στη Super League».
Και στην συνέχεια, μετά το τέλος του αγώνα με τον Μακεδονικό, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Διαμαρτυρόμαστε έντονα και ζητάμε την επέμβαση του αρχιδιαιτητή κ. Λανουά! Δείτε τις φάσεις στον ΣΚΑΪ και θα καταλάβετε τι έκαναν σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) διαιτητής και βοηθός.
Κ. Περράκη αυτοί που σας υποβίβασαν έκαναν λάθος, έπρεπε να σας διαγράψουν από τους πίνακες!
Κ. Περράκη πάρτε και τον βοηθό το κ. Νικόλαου και αφήστε το ποδόσφαιρο στην ησυχία του! Δεν έχει ανάγκη από εσάς και τους ομοίους σας!
Ενδεικτικά αναφέρουμε τη φάση του 94ου . Ο Τσιλιγγίρης κερδίζει τη μπάλα κι όταν σηκώνεται από το έδαφος σπρώχνεται ξεκάθαρα από αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Το επιθετικό φάουλ έγινε κόρνερ υπέρ του Μακεδονικού. Ήθελε το Διαγόρα στην περιοχή του ο κύριος…
Τα σχόλια δικά σας…
Περράκης ποτέ ξανά…».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου