Αθλητικά

Α.Σ. «Ο Φιλέρημος»: Πλούσια συγκομιδή στην Ρουμανία

«Φορτωμένος» με μετάλλια επέστρεψε από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Jiu-Jitsu, που διεξήχθη στο Πιτέστι της Ρουμανίας, ο Α.Σ. «Ο Φιλέρημος», έχοντας κατακτήσει ένα χρυσό, τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε την παρουσία του ο Α.Σ. Ιαλυσού Ρόδου ‘’Ο Φιλέρημος’’ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Jiu-Jitsu, που διεξήχθη στο Πιτέστι της Ρουμανίας από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, με προπονητή τον Μίλτο Τσιριγωτάκη. Η ομάδα μας επέστρεψε στη Ρόδο με πλούσια συγκομιδή μεταλλίων, κερδίζοντας ένα χρυσό, τέσσερα ασημένια, δύο χάλκινα και τέσσερις τέταρτες θέσεις.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
-Βλάχος Παναγιώτης: 1η θέση (χρυσό, FS/U14-69Kg)
-Κοντομανώλη Κυριαζούλα: 2η θέση (ασημένιο, FS/U12-40Kg)
-Κλαδίτη Ιωάννα: 2η θέση (ασημένιο, FS/U14+52Kg)
-Σπανός Γεώργιος: 2η θέση (ασημένιο, NW/U14-62Kg)
-Μακρής Γεώργιος: 2η θέση (ασημένιο, NW/U14-77Kg)
-Κοντομανώλη Κυριαζούλα: 3η θέση (χάλκινο, NW/U12-40Kg)
-Σπανός Γεώργιος: 3η θέση (χάλκινο, FS/U14-69Kg)
-Κλαδίτη Ιωάννα: 4η θέση (NW/U14+52Kg)
-Μπονιάτη Θάλεια: 4η θέση (FS/U14-40Kg)
-Βλάχος Παναγιώτης: 4η θέση (NW/U14-69Kg)
-Βλάχος Ευθύμιος: 4η θέση (NW U-16 -77Kg)
Με την εκπληκτική τους εμφάνιση, οι αθλητές μας, πολλοί από τους οποίους αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε Βαλκανικούς αγώνες, απέδειξαν ότι το μέλλον τους προδιαγράφεται λαμπρό. Την αποστολή συνόδευσαν οι γονείς Δρουζιά Πίτσα, Φρούμη Άννα, Κλαδίτης Ανδρέας και Σπανός Νικήτας, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την απόδοση της ομάδας.
Η ομάδα επέστρεψε στη Ρόδο τη Δευτέρα και συνεχίζει με δυναμική την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu-Jitsu, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη στις 28 Οκτωβρίου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου