Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Το μυαλό στην Καλλιθέα για να διεκδικήσει την πρόκριση

Το παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League 2 με αντίπαλο τον Μακεδονικό, αποτελεί παρελθόν για το Διαγόρα, στο στρατόπεδο του οποίου έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι (17:00), με αντίπαλο την Καλλιθέα για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Όλοι στις τάξεις του «γηραιού» γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μία ομάδα της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την πρόκριση.
Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν την Τρίτη στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον Θωμά Γράφα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τόμας Ολιβέρι.
«Σφυρίζει» ο Τσακαλίδης
Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το σημερινό παιχνίδι για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στο Διαγόρα και την Καλλιθέα που θα διεξαχθεί στις 17:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας.
Βοηθοί του θα είναι ο Γιώργος Χριστάκογλου από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής και ο Κώστας Τριανταφύλλου από τον σύνδεσμο Αρκαδίας, 4ος διαιτητής ο Γιώργος Αλάμπεης από τον σύνδεσμο Αθηνών και παρατηρητής διαιτησίας ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών).
Αναλυτικά:
Κύπελλο Ελλάδας, 4η φάση
Τετάρτη 25/9
-Δημοτικό στάδιο Ρόδου 17:00 (Cosmote Sport 3 HD)
Διαγόρας- Καλλιθέα
Διαιτητές: Τσακαλίδης, Χριστάκογλου, Τριανταφύλλου
4ος διαιτητής: Αλάμπεης
Παρ. διαιτησίας: Καλογερόπουλος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου