Τοπικές Ειδήσεις

Ακυβέρνητο έμεινε σκάφος αναψυχής έξω από το λιμάνι στο Αγαθονήσι

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Αγαθονησίου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για την ακυβερνησία ενός σκάφους αναψυχής (Α/Ψ) σημαίας Πολωνίας, με τέσσερις (04) επιβαίνοντες (έναν ημεδαπό και τρεις αλλοδαπούς υπηκόους Ισραήλ), λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή έξω από το λιμάνι του Αγαθονησίου.

Το σκάφος κατέπλευσε με τη συνδρομή του ερασιτεχνικού (Ε/Ρ) σκάφους «ΠΑΟΛΙΝΑ» Σ.Σ. 169, στο λιμάνι του Αγαθονησίου, όπου προσέδεσε με ασφάλεια, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Από τη Λιμενική Αρχή του Αγαθονησίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από εξουσιοδοτημένο νηογνώμονα, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση διενεργεί το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Πυθαγορείου του Λιμεναρχείου Σάμου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου