Αθλητικά

Άρης: Ικανοποίηση και δουλειά στα τελειώματα

Η αδυναμία αξιοποίησης των ουκ ολίγων ευκαιριών που δημιουργήθηκαν και θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή της ομάδας πιο εύκολη, απαλλάσσοντάς την από το άγχος μίας «στραβής» στα τελευταία λεπτά, είναι το μοναδικό «ψεγάδι» που κατέγραψε ο προπονητής του Άρη Γιάννης Αρχοντούλης στο εκτός έδρα παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Καλυμνιακό.
Κατά τα άλλα, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» του Αρχαγγέλου έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι έμειναν μακριά από τις παγίδες της συνάντησής τους με μία στους ίδιους άγνωστη ομάδα, που αγωνίστηκε μπροστά στο κοινό της με τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου δείχνοντας θετικά δείγματα γραφής.
Ο Γιάννης Αρχοντούλης κρατάει αυτονόητα τη νίκη 1-0 και κυρίως, τη μεταφορά σε συνθήκες ενός επίσημου παιχνιδιού σημαντικού μέρους των όσων δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις, αν και όπως ομολογεί ο ίδιος, το σύνολό του έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και χρειάζεται χρόνο, υπομονή και επιμονή.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, η οποίοι πήραν τη Δευτέρα τις απαραίτητες ανάσες, προετοιμάζονται από σήμερα για το εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Α.Ο. Πυλίου.
Το τεχνικό επιτελείο περιμένει την επιστροφή του επιθετικού Σέγκνις Πρέτσι, ο οποίος τραυματίστηκε στο δάχτυλο του ποδιού του και θα εξεταστεί εκ νέου από γιατρό, με την προσδοκία να του ανάψει το «πράσινο» φως για την επανένταξή του στις προπονήσεις.
Σημειώνεται πως πέραν του Πρέτσι, στο ματς της Καλύμνου δεν έπαιξαν οι Κώστας Μάλλιος, που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια από την εργασία του, ο κλινήρης Τσαμπίκος Στάτης καθώς και ο Κώστας Καλαμπούκης, ο οποίος θα λείψει για λίγο καιρό ακόμα λόγω των ανελαστικών επαγγελματικών ωραρίων του.
Ευχαριστίες για τη φιλοξενία
Την αψεγάδιαστη φιλοξενία των ανθρώπων του Καλυμνιακού απόλαυσαν την περασμένη Κυριακή τα μέλη της αποστολής του Άρη, με τη διοίκηση του συλλόγου να εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της:
«Η διοίκηση, οι παίκτες της ομάδας μας και το προπονητικό προσωπικό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα και τον κόσμο της Καλύμνου για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχαν.
Ανυπομονούμε να τους το ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο και τους ευχόμαστε μέχρι τότε να έχουν υγεία και επιτυχίες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου