Αθλητικά

Κλεόβουλος: Μέλι για τους παίκτες του ο Ζούνης

Με πλατιά χαμόγελα μπήκε η νέα εβδομάδα για τους ανθρώπους του Κλεόβουλου. Με το πάθος τους, την αποφασιστικότητά τους, την αγωνιστική πειθαρχία τους, όπως και με την απαραίτητη δόση τύχης, η ομάδα της Λίνδου “έκρυψε” τα προβλήματα που την ταλαιπώρησαν σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Δόξα Καρδάμαινας και πανηγύρισε τη νίκη με 3-2.
Ο προπονητής Παναγιώτης Ζούνης έσταξε μέλι για τη νοοτροπία με την οποία στάθηκαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του, δίνοντας τα συγχαρητήριά του σε όλους ανεξαιρέτως, ενώ καλά λόγια επιφύλαξε και για τους Κώους.
Όπως σημείωσε, η Δόξα έπαιξε καθαρό ποδόσφαιρο, έδειξε να γνωρίζει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο, έδειχνε ικανή να κάνει ανά πάσα στιγμή τη ζημιά και με τη συνολική παρουσία της δικαίωσε την εκτίμησή του πως διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο. Σημειώνεται, πως ειδική μνεία έκανε ο τεχνικός των “κυανόλευκων” στον Κοτολάκου, σκόρερ του νικητήριου τέρματος της ομάδας στο 90′.
Ο νεαρός επιθετικός πήρε πέρσι τις πρώτες ευκαιρίες του, δούλεψε, εξελίχθηκε και κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του, που τον θεωρεί πλέον βασικό μέλος του ρόστερ. Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι Λινδιοι προετοιμάζονται από χθες για το εκτός έδρας ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Παστίδας.
Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δεν γνωρίζει ακόμα αν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τον Μανώλη Παπασταματίου, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Δόξα. Στον αντίποδα, περισσότερος χρόνος συμμετοχής αναμένεται να δοθεί στον Φιορίλο Τζελάι, ο οποίος αν και ανέτοιμος, κατέγραψε λεπτά την περασμένη Κυριακή και συνεχίζει να ανεβάζει “στροφές”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου