Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Κρατάει τη νίκη, δουλεύει για το ντέρμπι

Ικανοποιημένος από τη νίκη με 4-2, όχι όμως και από τον τρόπο που ήρθε εμφανίστηκε ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών Χρυσόστομος Χάσταλης μετά το εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Ακουσίλαο.
Οι νεοφώτιστοι αναγκάστηκαν να εμφανιστούν στον αγωνιστικό χώρο με ποδοσφαιριστή λιγότερο λόγω προβλήματος με κάρτα υγείας και παρότι ο τεχνικός των “ροπαλοφόρων” δικαιολογεί εν μέρει τον εφησυχασμό που δημιούργησε μία αναπάντεχα ευνοϊκή συνθήκη, δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στις δυσκολίες που έφερε.
Με απλά λόγια, ο Ηρακλής προσέγγισε το ματς με μία πνευματική χαλαρότητα που “φλέρταρε” με τα όρια της επιπολαιότητας και απλά απαγορεύεται να επαναληφθεί. Στον αντίποδα, δεν παύει ακόμα και με μία αγχωτική εμφάνιση η ομάδα να αντέδρασε μετά το γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκε (1-1) και να έφτασε στην κατάκτηση των πρώτων φετινών τριών βαθμών.
Το παιχνίδι που περιμένει τους “ρόπαλοφόρους” το προσεχές Σάββατο είναι εντελώς διαφορετικό. Η ομάδα θα δοκιμαστεί στις Καλυθιές από τον τοπικό Απόλλωνα στο πλαίσιο του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, έχοντας την ευκαιρία να δείξει πως έχει δυνατότητες και τον δικαίωμα να θέσει υψηλούς στόχους.
Στη διάθεση του Χρυσόστομου Χάσταλη θα επανέλθει πλήρως ο προερχόμενος από τραυματισμό επιθετικός Αντώνης Γεωργαλλής, ο οποίος αγωνίστηκε έστω και για λίγο κόντρα στον Ακουσίλαο επιστρέφοντας σε ρυθμούς, ενώ στις επιλογές προστίθεται και ο Καραγεώργης, που το περασμένο Σάββατο απουσίαζε εκτός Ρόδου λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου