Τοπικές Ειδήσεις

Κάρπαθος: Πάνω από 100.000 ευρώ η λεία διαρρηκτών από το σπίτι γνωστού επιχειρηματία

Διαρρήκτες «τρύπωσαν» στην οικία γνωστού επιχειρηματία της Καρπάθου, και αφαίρεσαν σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr, μέσα από χρηματοκιβώτιο 103.500 ευρώ!

Οι κλέφτες, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, εισήλθαν σε μονοκατοικία, και ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο. Αφού ερεύνησαν τα υπνοδωμάτια, εντόπισαν μέσα σε ντουλάπα ένα χρηματοκιβώτιο(τύπου safe box) βιδωμένο στο τοίχο, και χωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης το ξεκλείδωσαν και άρπαξαν τις δεσμίδες με τα χαρτονομίσματα.

Ο 64χρονος επιχειρηματίας αντιλήφθηκε την κλοπή, την Κυριακή το πρωί, και αμέσως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων. Όπως είπε στους αστυνομικούς τα χρήματα προέρχονταν από τις εισπράξεις της ταβέρνας που διατηρεί στα Πηγάδια Καρπάθου. Κλιμάκιο της Σήμανσης ερεύνησε την μονοκατοικία του επιχειρηματία, για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό των διαρρηκτών. Την έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανέλαβε το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: vradini.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου