Αθλητικά

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Την Κυριακή 29/9 τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο, που συμμετέχουν οι ομάδες του νησιού μας, με όλα τα παιχνίδια να ορίζονται για την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής θα ανοίξει στις 12:00 το μεσημέρι, με την ΑΕΡΑ να φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Ευπαλίου στο δημοτικό γήπεδο Μαλαμάτων, με τους Αφαντενούς να στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στην σεζόν.
Στις 16:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας ο Α.Σ. Ρόδος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Σταυρού, με τα «ελάφια» να θέλουν να διπλασιάσουν τα «τρίποντά» τους.
Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν οριστεί για τις 16:00 (δεν αποκλείονται αλλαγές μέσα στα επόμενα 24ωρα), με τον Πανγυθεατικό να αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Νέας Αρτάκης, τον ΠΑΣ Κόρινθος την Ελλάς Σύρου, την Α.Ε. Μυκόνου τον Παναυπλιακό/Ηρακλή, τον Αιγέα Πλωμαρίου τον Α.Ο. Μιλτιάδη, την Α.Ε. Μαλεσίνας τον Παναιγιάλειο και τον Αμαρυνθιακό τον Α.Ο. Λουτρακίου.
Αναλυτικά:
Γ’ Εθνική Κατηγορία
3ος όμιλος
2η αγωνιστική
Κυριακή 29/9

-Δημοτικό γήπεδο Μαλαμάτων 12:00
Απόλλωνας Ευπαλίου- ΑΕΡ Αφάντου
-Δημοτικό στάδιο Ρόδου 16:00
Α.Σ. Ρόδος- Αστέρας Σταυρού
-Νέο δημοτικό στάδιο Γυθείου 16:00
Πανγυθεατικός- Α.Ο. Νέας Αρτάκης
-ΔΑΚ Κορίνθου 16:00
ΠΑΣ Κόρινθος- Ελλάς Σύρου
-Δημοτικό στάδιο Κόρφου 16:00
Α.Ε. Μυκόνου- Παναυπλιακός/Ηρακλής
-Δημοτικό γήπεδο Πλωμαρίου 16:00
Αιγέας Πλωμαρίου- Α.Ο. Μιλτιάδης
-Δημοτικό στάδιο Μαλεσίνας 16:00
Α.Ε. Μαλεσίνας- Παναιγιάλειος
-Δημοτικό στάδιο Αμάρυνθου 16:00
Αμαρυνθιακός- Α.Ο. Λουτρακίου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου