Αθλητικά

Super League 1: VAR στο παιχνίδι Λαμία- Πανσερραϊκός ο Σιδηρόπουλος

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιωματούχοι των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 που θα διεξαχθούν μέσα στο σαββατοκύριακο και την προσεχή Δευτέρα.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου της Δωδεκανήσου ορίστηκε διαιτητής VAR στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Πανσερραϊκός, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης από τον σύνδεσμο Αρκαδίας, βοηθοί ο Βασίλης Μωυσιάδης από τον σύνδεσμο Γρεβενών και ο Κώστας Λιόντος από τον σύνδεσμο Ηπείρου, 4ος διαιτητής ο Παναγιώτης Κουκούλας από τον σύνδεσμο Λέσβου, A.VAR ο Πολυχρόνης Κωσταράς από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας και παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Θάνος από τον σύνδεσμο Ηπείρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου