Αθλητικά

Ιπποκράτης αντί Κολοσσού στην Ικαρία για το Rising Star U18!

Την απόφαση να αποσυρθεί από τη συνέχεια του Rising Star U18 πήρε ο Κολοσσός, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει μεθαύριο για την Ικαρία. Παρά το γεγονός ότι οι ”θαλασσί” έκαναν το 3 στα 3 κόντρα σε Διαγόρα, Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και Ιπποκράτη Κω, αποσύρθηκαν από το τουρνουά της Ε.Ο.Κ. και τη θέση τους θα πάρει ο φιναλίστ Ιπποκράτης Κω, ο οποίος θα ταξιδέψει κανονικά στην Ικαρία για το παιχνίδι με το νικητή του αγώνα Πράμνος Ικαρίας- Ήφαιστος Λήμνου.
“ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΜΕ”
Ο Α.Ο. Κολοσσός με ανακοίνωση του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποσύρθηκε από το τουρνουά Rising Star U18. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ”Ο Αθλητικός Όμιλος Κολοσσός ανακοινώνει με λύπη την απόφαση να αποσυρθεί από τη συνέχεια του τουρνουά “Rising Star”, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών που σχετίζονται με την έλλειψη χρόνου των αθλητών μας και το αυξημένο κόστος αλλά και της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης καθώς η ομάδα μας έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι την Ικαρία. Παρότι η ομάδα μας είχε υψηλές προσδοκίες για τη συμμετοχή της, οι προαναφερθείσες συνθήκες καθιστούν δύσκολη τη συνέχιση της παρουσίας μας στη διοργάνωση. Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΟ Κολοσσός παραμένει αφοσιωμένος στην υποστήριξη του θεσμού και δηλώνει τη διάθεσή του να φιλοξενήσει τη φάση αυτή του τουρνουά, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού και του θεσμού “Rising Star”. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) για την κατανόηση και την υποστήριξή της, και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχιση του τουρνουά”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου