Αθλητικά

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Αναπτυξιακό τουρνουά από ΕΠΣΔ και ΕΠΟ

Αναπτυξιακό τουρνουά, μέσα από το οποίο φιλοδοξεί να ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, διοργανώνει την προσεχή Κυριακή η ΕΠΣΔ υλοποιώντας σχετικό πρόγραμμα της ΕΠΟ, στις εγκαταστάσεις του “Rodos Arena Park”.
Στα παιχνίδια των ηλικιακών κατηγοριών Κ9, Κ12 και Κ14 θα λάβουν μικτές ομάδες (αγοριών και κοριτσιών) , με την Ένωση να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στις ακαδημίες του νησιού. Αναλυτικά:
“Αγαπητοί προπονητές και υπεύθυνοι ακαδημιών,
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο «Αναπτυξιακό Τουρνουά Κοριτσιών K9, K12 & K14», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 στο «RODOS ARENA PARK» και διοργανώνεται από την ΕΠΟ και την ΕΠΣΔ.
Οι ομάδες θα είναι μικτές (αγοριών και κοριτσιών), σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς: –
*Κατηγορία K9: Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε σχήμα 4v4, με 2 κορίτσια και 2 αγόρια στο γήπεδο.(2018 -2017- 2016)
*Κατηγορία K12: Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε σχήμα 5v5, με 2 κορίτσια και 3 αγόρια στο γήπεδο.(2013-2014-2015)
*Κατηγορία K14: Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε σχήμα 7v7, με 4 κορίτσια και 3 αγόρια στο γήπεδο.(2011-2012)
Ο στόχος της διοργάνωσης είναι η ενθάρρυνση της συμμετοχής των κοριτσιών στο ποδόσφαιρο, ακόμα και αν είναι το μοναδικό κορίτσι στην ακαδημία σας.
Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όλα τα παιδιά να αγωνιστούν, να διασκεδάσουν και να συμβάλλουν στην προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου στο νησί μας. Σας περιμένουμε για μια ημέρα γεμάτη δράση και ποδοσφαιρική διασκέδαση!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 6947271300”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου