Αθλητικά

Διαγόρας Βατίου: Δεύτερο σερί εντός και επιστροφή Νταϊλάνι

Με δύο προπονήσεις, σήμερα και αύριο, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο Διαγόρας Βατίου ενόψει του κυριακάτικου δεύτερου συνεχόμενου εντός έδρας παιχνιδιού του με αντίπαλο τον Ιάλυσο, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Καμπούρη επανέρχεται ο κεντρικός αμυντικός Άρμπρι Νταϊλάνι, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από ίωση και έχασε το ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα Παστίδας. Εκτός θα μείνει αυτονόητα ο Σταύρος Μανίκαρος, που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στην κλείδα και άρχισε να τρέχει, μπαίνοντας στον δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.
Οι «κυανέρυθροι» της νότιας Ρόδου στοχεύουν στην πρώτη φετινή νίκη τους και κυρίως, σε μία εμφάνιση η οποία θα βάλει σε παρένθεση τη μέτρια του παιχνιδιού του περασμένου Σαββάτου.
Ο Γιάννη Καμπούρης περίμενε περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο εν μέρει δεν θεωρεί αφύσικη τη «μουδιασμένη» παρουσία της ομάδας του, καθώς κάτι το άγχος της πρεμιέρας, κάτι ο ανταγωνιστικός αντίπαλος και κάτι η μετάβαση από την ασφάλεια της προετοιμασίας στις επίσημες υποχρεώσεις όπου διακυβεύονται βαθμοί, δεν βοήθησαν το συγκρότημά του να επιβεβαιώσει την καλή εικόνα του στα φιλικά του καλοκαιριού.
Ο έμπειρος τεχνικός εκτιμά πως ο ρυθμός θα αποκτηθεί μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια και προκειμένου να έρθει η απαραίτητη ώθηση, θεωρεί υπεραπαραίτητη τη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στον Ιάλυσο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου