Πολιτιστικά

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Α.με.Α. Επαρχίας Ρόδου για τις δύο θεατρικές παραστάσεις της τραγωδίας του Αισχύλου «Ικέτιδες»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Α.με.Α. Επαρχίας Ρόδου , με την ολοκλήρωση των δύο καταπληκτικών θεατρικών παραστάσεων  της τραγωδίας του Αισχύλου << ΙΚΕΤΙΔΕΣ>>, που παρουσιάστηκαν στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου << Μελίνα Μερκούρη>> ,  το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου,

Ευχαριστεί θερμά ,

Την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου για την παραχώρηση του θεάτρου της Μεσαιωνικής Τάφρου, τους εργαζόμενους καθώς και όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν αφιλοκερδώς και μας παρείχαν πολύτιμη βοήθεια.

Το Δήμο Ρόδου, το Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, που για ακόμα μια φορά στέκεται αποφασιστικά  και αποτελεσματικά δίπλα στο Σύλλογό μας  προσφέροντάς μας ουσιαστική στήριξη και βοήθεια  για  να καταφέρει να συνεχίσει το δύσκολο έργο του.  Αυτού του Συλλόγου που προσπαθεί να επιβιώσει και να συντηρηθεί για να εξακολουθήσει να υπάρχει, γιατί πρέπει να υπάρχει,  και εμείς όλοι που ονομαζόμαστε με μια λέξη ανάπηροι , και οι οικογένειές μας το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό.

Τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γιώργο Τόππο , τον πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ κ. Βαλάντη Χρυσοβαλάντη, Τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου ( Δ.Ο.Π.Α.Ρ.), και τους εργαζόμενους του. Ευχαριστούμε τα παιδιά της ασφάλειας και της καθαριότητας που μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Όλους όσους μας βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στη προσπάθειά μας αυτή.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας  που εργάστηκαν σκληρά όλες αυτές τις ημέρες, τα αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας και τις οικογένειές τους, τους φίλους και τους εθελοντές που βοήθησαν στη προπώληση των εισιτηρίων, και  μας παρείχαν πολύτιμη στήριξη.

Το χορηγό επικοινωνίας της παράστασης << ΡΑΔΙΟ ΛΥΧΝΑΡΙ>> και προσωπικά τη κυρία Μαρίνου Ιωάννα και τους συνεργάτες της για την άψογη δουλειά που έγινε στο κομμάτι επικοινωνίας της παράστασης, καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ που μας έδωσαν βήμα για να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους εκατοντάδες κόσμου   που τις δύο όμορφες αυτές βραδιές παρακολούθησε τη καταπληκτική αυτή  παράσταση , και μας  παρείχε για ακόμα μια φορά πολύτιμη οικονομική  στήριξη .

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου