Τοπικές Ειδήσεις

Περισσότερες αεροπορικές θέσεις στο πρόγραμμα του 2026 από Jet2 και Jet2holidays

Με 700.000 επιπλέον θέσεις κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό πρόγραμμα 2026 του ομίλου Jet2.com και Jet2holidays.

Στα νέα δρομολόγια περιλαμβάνονται και ελληνικοί προορισμοί, που είναι:

** Έξι από East Midlands: Πρέβεζα, Χαλκιδική, Agadir, Costa de Almeria, Pula Σπλιτ
** Πέντε από το Μπόρνμουθ: Κως, Μάλαγα, Ντουμπρόβνικ, Ρέους και Βερόνα
** Πέντε από Νιούκαστλ: Πρέβεζα, Αγκαντίρ, Μαρακές, Βαρκελώνη και Πόρτο.
** Τρεις από Εδιμβούργο: Κεφαλονιά, Καλαμάτα και Χιρόνα.

Το διευρυμένο πρόγραμμα μετρά 18,6 εκατ. διαθέσιμες θέσεις, αυξημένες κατά 700.000 σε σχέση με το καλοκαίρι του 2025.

Για να το υποστηρίξει, η Jet2.com προσθέτει επιπλέον αεροσκάφος στο Bournemouth, τα East Midlands, το Μάντσεστερ και το Νιουκάστλ καθώς και ένα καινούριο Airbus A321neo στα αεροδρόμια Στάνστεντ και Γλασκόβης. Συνολικά θα βρίσκεται σε λειτουργία στόλος 136 αεροκαφών της.

Όσον αφορά τα πακέτα διακοπών, ένα πακέτο 7 διανυκτερεύσεων στο τριάστερο ξενοδοχείο all in, Gaia Garden, στην Κω, ξεκινά από 839 λίρες το άτομο, με αναχώρηση από το Bournemouth στις 30 Σεπτεμβρίου του 2026, ενώ πακέτο επτά διανυκτερεύσεων στο τετράστερο Adams Hotel στην Πάργα κοστίζει 759 λίρες το άτομο με αναχώρηση από το Νιουλάστλ στις 23 Σεπτεμβρίου του 2026.

Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy δήλωσε ότι το θερινό πρόγραμμα του 2026 κυκλοφόρησε νωρίς για να δώσει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να εξασφαλίσουν καλύτερες τιμές, έχοντας και καλύτερη επιλογή ξενοδοχείων, δωματίων και ημερομηνιών. Είπε ο κ.Heapy:

«Ανταποκριθήκαμε στην έντονη ζήτηση των παραθεριστών που θέλουν να κλειδώσουν τις αποδράσεις τους νωρίς, βγάζοντας το μεγαλύτερο και καλύτερο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα σε προσφορά για το 2026, νωρίτερα από ποτέ.

«Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα του ’26 αντιπροσωπεύει μια τεράστια επέκταση με περισσότερες θέσεις και διαδρομές προς πώληση, που σημαίνει ότι οι παραθεριστές δεν είχαν ποτέ τόσες πολλές επιλογές και ευελιξία.

Για να υποστηρίξει το πρόγραμμα ο όμιλος jet2 επέκτεινε τις δραστηριότητες στα διεθνή αεροδρόμια Bournemouth, East Midlands, Manchester και Newcastle, ενώ δρομολογεί τα ολοκαίνουργια και πιο οικονομικά αεροσκάφη Airbus A321neo στο Λονδίνο Stansted και στη Γλασκώβη. Τα αεροπλάνα αυτά είναι πάνω από 20% πιο αποδοτικά ως προς τα καύσιμα από τα παλαιότερα αεροσκάφη και έχουν κατά 50% χαμηλότερο θόρυβο.

Ο Steve Heapy πρόσθεσε ότι αν και ανακοινώθηκε το μεγαλύτερο πρόγραμμα του ομίλου μέχρι σήμερα, το καλοκαίρι του ’26, θα ανακοινωθούν “ακόμη περισσότερα καλά νέα” για τις δραστηριότητες του ομίλου το 2026 πολύ σύντομα.

Πηγή: tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου