Τοπικές Ειδήσεις

Παράταση ενός έτους για τους νέους αγρότες του Νοτίου Αιγαίου ζητά ο Κυριάκος Βελόπουλος

Χρονική παράταση ενός έτους στους νέους αγρότες του Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους ζητά με ερώτηση του προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση και βουλευτής Αθηνών κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Η ερώτηση του είναι η ακόλουθη:

Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με ενημέρωση νέων αγροτών της Καλύμνου, ανησυχία επικρατεί στους συναδέλφους τους τόσο στο νησί τους όσο και στα γειτονικά νησιά του Νοτίου Αιγαίου, καθώς για διαφορετικούς λόγους δεν ολοκλήρωσαν στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχαν ενταχθεί, να κατασκευάσουν τις εγκαταστάσεις που προβλεπόταν. Ζητούν οι ως άνω παράταση ενός έτους από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, ώστε να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε, ώστε να δοθεί χρονική παράταση ενός έτους στους νέους αγρότες του Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους;

Ο ερωτών Βουλευτής

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου