Αθλητικά

Βόλεϊ: Στην Αιδηψό ο Καλημεράκης και ο Δημόπουλος

Στην Αιδηψό θα βρεθούν μέσα στο σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου οι δύο αξιολογημένοι διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου.
Πρόκειται για τον Ευθύμη Καλημεράκη και Λάμπη Δημόπουλο, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το 32ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο που διοργανώνει η Ομοσπονδία Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης προς ενημέρωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Η Ομοσπονδία Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΟΠΕ, διοργανώνει το 32ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο στην περιοχή της Αιδηψού, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, των αξιολογημένων διαιτητών Εθνικών Κατηγοριών καθώς και των καθηγητών και παρατηρητών διαιτησίας.
Στο πλαίσιο των εργασιών του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των διαιτητών που έχουν τιμήσει με την παρουσία στους αγώνες την Ελληνική διαιτησία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου