Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Για Αστέρα Παστίδας η πρώτη κλήση της χρονιάς

Ο Αστέρας Παστίδας θα κάνει το φετινό «ποδαρικό» στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ.
Ο σύλλογος, καθώς και ο ποδοσφαιριστής του Αντώνης Αθανασίου, κλήθηκαν σε απολογία για τα όσα του χρεώθηκαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Διαγόρα στο Βάτι. Η ανακοίνωση της επιτροπής:
«Σύμφωνα με τις περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων, καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ. σε έγγραφη απολογία μέχρι την Πέμπτη 03.10.2024 και ώρα 16:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ, τα κάτωθι φυσικά και νομικά πρόσωπα:
Φ.Α. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ 21/09 (1η ΑΓ)
Το Σωματείο «ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ».
Ο αναγραφόμενος στο Φ.Α. ΑΝΤ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΔ/ΣΤΗΣ Α.Δ. 1217407
Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον Διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή.
Επί παραβάσει των άρθρων 1,5, επ. 14’ παρ. 1,2,3 και 4 περ. β’ – Άρθρο 12’ παρ. 1,2 και Άρθρο 19’ του Πειθαρχικού Κώδικα».
Εν τω μεταξύ, χωρίς τον προπονητή του Γιάννη Αρχοντούλη τον πάγκο του θα εμφανιστεί ο Άρης στο κυριακάτικο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Α.Ο. Πυλίου. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο στο ματς της πρεμιέρας με τον Καλυμνιακό και τιμωρήθηκε αυτοδίκαια με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής. Αναλυτικά:
«Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 7 Φύλλο Αγώνος του Διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων «ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ» που διεξήχθη στο Γήπεδο ΚΑΛΥΜΝΟΥ στις 22.09.2024, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του κ. Ι. Αρχοντούλη του σωματείου «ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ» και δη του δηλωθέντος ως Προπονητού αυτού, κ. Ι. Αρχοντούλη. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου