Αθλητικά

Με Νέλσον στη Γαλλία ο Κολοσσός, “ζωντανά” στο Cosmotesport το παιχνίδι με τη Σεν Κεντέν!

Στη Ρόδο βρίσκεται το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Κολοσσού, ο Τάιλερ Νέλσον. Ο 29χρονος Αμερικανός έφτασε στο «σμαραγδένιο» νησί και από σήμερα θα τεεθεί στη διάθεσή του Γιώργου Σιγάλα για το παιχνίδι της Τρίτης στη Γαλλία με τη Σεν Κεντέν. Ο Νέλσον φέτος έπαιξε ένα παιχνίδι με τη Rostock Seawolves και ήρθε στη Ρόδο για να βοηθήσει τους «θαλασσί» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έστω και με λίγες προπονήσεις, ο Νέλσον θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή του Κολοσσού για τη Γαλλία και θα παίξει κόντρα στην Σεν Κεντέν.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ
Με προορισμό τη Γαλλία αναχωρεί τη Δευτέρα ο Κολοσσός, αφού το βράδυ της Τρίτης (21:00) θα παίξει με την Σεν Κεντέν, στην ιστορική του πρεμιέρα στο B.C.L. Οι «θαλασσί» θα παίξουν με τους Γάλλους και θα επιδιώξουν να διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα, που πριν από λίγες μέρες «λύγισε» τη Μονακό. Η αποστολή του Κολοσσού θα ταξιδέψει αρχικά στην Αθήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι. Από κει θα μεταβεί οδικώς στο Σεν Κεντέν (περίπου 2.5 ώρες απόσταση), ενώ η επιστροφή στη Ρόδο θα γίνει την Τετάρτη. Το παιχνίδι Σεν Κεντέν- Κολοσσός θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmotesport 4.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές του αγώνα Σεν Κεντέν- Κολοσσός (Τρίτη 21:00), στην πρεμιέρα του B.C.L. Συγκεκριμένα την αναμέτρηση στην πόλη της βόρειας Γαλλίας θα «σφυρίξουν» ο Ιταλός Μπαλντίνι (φωτό), ο Βέλγος Γιάκομπς και ο Σλοβάκος Κούκελτσικ, ενώ κομισάριος του αγώνα στην έδρα της Σεν Κεντέν θα είναι ο Γάλλος Αλ Τμεγέρ. Αναλυτικά, ο ορισμός του αγώνα της Τρίτης (1 Οκτωβρίου) Σεν Κεντέν- Κολοσσός Ρόδου.
ΤΡΙΤΗ(01/10):
(21:00): Σεν Κεντέν- Κολοσσός (Αλ Τμεγέρ/ Γαλλία)
Μπαλντίνι (Ιταλία), Γιάκομπς (Βέλγιο), Κούκελτσικ (Σλοβακία)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου