Αθλητικά

Α.Σ. Σότοκαν Καράτε Ρόδου: Η απονομή των διπλωμάτων Dan

Ο Α.Σ. Σότοκαν Καράτε Ρόδου την Πέμπτη απένειμε τα διπλώματα Dan στους επιτυχόντες των εξετάσεων, με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Στον Α.Σ. Σότοκαν Καράτε Ρόδου στην Παστίδα, με δάσκαλο τον Αφεντούλη Νικόλαο 6ο Dan J.K.A, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024, η απονομή διπλωμάτων Dan των καρατέκα που πέτυχαν με επιτυχία στις εξετάσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν στο πλαίσιο του ανοιξιάτικου σεμιναρίου Σότοκαν Καράτε στη Ρόδο τον Απρίλιο 2024, με τους Sawada Kazuhiro, Πανουσόπουλο Αναστάσιο, Αφεντούλη Νικόλαο.
Τα γνήσια Ιαπωνικά διπλώματα προέρχονται από την ιστορική Japan Karate Association-World Federation, στην Ιαπωνία και είναι διεθνώς αναγνωρισμένα!
Οι επιτυχόντες καρατέκα είναι οι παρακάτω (αλφαβητικά):
4ο Dan: ΚΑΤΣΑΡΑΣ Νικόλαος, ΚΛΩΝΑΡΗΣ Μιχαήλ.
3ο Dan: ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ Παναγιώτης.
2ο Dan: ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ Σταύρος, ΤΣΑΚΤΣΙΡΑΣ Δημήτριος.
1ο Dan: ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ Γεωργία, ΚΟΜΝΙΟΥ Χριστίνα- Άννα, ΚΥΜΠΑΡΗΣ Γεώργιος, ΜΙΣΟΔΟΥΛΑΚΗ Ιωάννα, ΝΙΣΥΡΙΟΣ Κωνσταντίνος, ΠΑΛΛΑΣ Παναγιώτης, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Καθολική, ΣΚΟΥΛΟΥΚΑ Μαρία, ΦΥΛΛΗΣ Ελευθέριος.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλες/ους! OSS».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου