Αθλητικά

Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ίκαρος Ρόδου: Με τέσσερις αναβάτες στην Καβάλα

Ξεκίνησε το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024, που διεξάγεται στις Κρηνίδες Καβάλας.
Στον αγώνα συμμετέχει η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ίκαρος Ρόδου, με τέσσερις αναβάτες και συγκεκριμένα τον Φραγκίσκο Ζούνη, τον Νίκο Λυρίου, τον Νίκο Κυπραίο και τον Παναγιώτη Πατσάνα.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ίκαρος προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 περνάει αυτό το σαββατοκύριακο στον πέμπτο του αγώνα στις Κρηνίδες Καβάλας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τον πέμπτο αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Motocross 2024. Οι ελληνικές συμμετοχές έχουν περάσει τις 130, ενώ συνολικά αναμένεται να ξεπεράσουν τις 200!
Και φυσικά οι αναβάτες του Ικάρου θα δώσουν το παρών. Ο περσινό πρωταθλητή Φραγκίσκος Ζούνης όπου βρίσκεται στην 2η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα αγωνιστή στην κατηγορία ΜΧ2.
Στην ίδια κατηγορία ο πρωταθλητή(2018) Νικόλαος Λυρίου όπου βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και μαζί τους ο Νικόλαος Κυπραίος. Και επίσης για την κατηγορία MX300 ο Παναγιώτης Πατσάνας.
Τον αγώνας μπορούμε να τους παρακολουθούμε Live από το sportaltv στο YouTube.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αναβάτες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου