Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Στον κάμπο για το θετικό αποτέλεσμα

Μακριά από το νησί μας δοκιμάζεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον Α’ Όμιλο (Βόρειο) ο Διαγόρας, αφού σήμερα Κυριακή στις 15:00 θα φιλοξενηθεί στο AEL FC Arena από την τοπική Α.Ε. Λάρισας.
Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την εντός έδρας… λευκή ισοπαλία με τον Μακεδονικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θα επιδιώξουν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα στον κάμπο για να αυξήσουν την βαθμολογική του συλλογή, αλλά και για να τονώσουν την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας.
Ο Θωμάς Γράφας και οι συνεργάτες του έχουν επιστήσει την προσοχή στους ποδοσφαιριστές τους, οι οποίο δείχνουν να έχουν καταλάβει την δυσκολία της αναμέτρησης, απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Ωστόσο οι «κυανέρυθροι» έχουν πίστη στις δυνατότητες τους και είναι αποφασισμένοι να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, για να πάρουν πόντο ή πόντους από το παιχνίδι.
Ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε από τους αθλητές του, σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία, πάθος για να κερδίσουν τις μονομαχίες και εφαρμογή του πλάνου που έχει καταστρώσει με τους συνεργάτες του, θεωρώντας ότι αυτά είναι… τα κλειδιά που θα οδηγήσουν την ομάδα στο θετικό αποτέλεσμα.
Όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με το βάρος να πέφτει στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής που θα ακολουθήσει ο «γηραιός» και σε ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι αμφίβολη είναι η συμμετοχή του ακραίο οπισθοφύλακα Στέργιου Παρασκευά και του μεσοεπιθετικού Ραφαέλ Μπλάντο Καζάου που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις, ενώ η αποστολή του Διαγόρα αναχώρησε το μεσημέρι τους Σαββάτου αεροπορικώς, για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Λάρισα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου