Πολιτιστικά

Μητρόπολη Αθηνών: Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ παντρεύτηκε τον Μάθιου Κουμάρ

Στον Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας παντρεύτηκε το Σάββατο 28/9 το απόγευμα η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα Γλύξμπουργκ τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάθιου Κουμάρ.

Ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τις 17:30 και το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων του ζευγαριού.

Κουμπάροι και παράνυμφοι ήταν, μεταξύ άλλων, τα τρία αδέλφια της, Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος, και τα ανίψια της νύφης, Μαρία-Ολυμπία, Αχιλλέας-Ανδρέας και Arrietta Morales.

Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να καταφθάνουν στον Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας οι υψηλοί προσκεκλημένοι

Η Θεοδώρα και ο Μάθιου είχαν αρχικά προγραμματίσει να παντρευτούν τον Μάιο του 2020, αλλά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η τελετή αναβλήθηκε για το 2023.

 

Ωστόσο, η νέα ημερομηνία συνέπεσε με λίγους μήνες από τον θάνατο του πατέρα της, τον Ιανουάριο του 2023, οπότε αποφάσισαν να μεταθέσουν και πάλι τον γάμο. Τώρα, η οικογένεια και οι φίλοι θα συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν τον γάμο, που θα πραγματοποιηθεί στην ίδια εκκλησία όπου τελέστηκε η κηδεία του Βασιλιά Κωνσταντίνου.

 

 

 

Φωτογραφίες Βραδυνή , Πρώτο Θέμα, The Toc 

Πηγή: vradini.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου