Τοπικές Ειδήσεις

Μαθήματα γιόγκα για τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την ενεργοποίηση των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας, τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου  βρέθηκαν στη Μεσαιωνική Τάφρο, την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και εκτέλεσαν πρόγραμμα γιόγκα με την επίβλεψη της εθελόντριας κας Αναστασίας Καστρουνή, καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής

Τα μέλη με τις οδηγίες της κας  Καστρουνή έκαναν Hatha Yoga. Πρόκειται για την πιο γνωστή μορφή Yoga, μια αργή και διαλογιστική πρακτική που βοηθά στη σύνδεση του σώματος με το νου. Δούλεψαν σε καθιστή και όρθια θέση τεχνικές αναπνοής, καθώς και βασικές στάσεις της γιόγκα με σκοπό την ενδυνάμωση, την ευλυγισία και την ισορροπία.

Ο κ. Θωμάς Σωτρίλλης , αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Ισότητας και τα στελέχη του ΚΑΠΗ   ευχαριστούν  την άρτια καταρτισμένη εθελόντρια καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα. Αναστασία Καστρουνή για την εξαίρετη παρουσία της και μεταδοτικότητα της στα μέλη του ΚΑΠΗ ΡΟΔΟΥ .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου