Αθλητικά

Ναυτικός Όμιλος Ρόδου: Αποκτά εμπειρίες ο Αγγελινιός

Σε ακόμα μία πανελλήνια διοργάνωση ιστιοπλοΐας συμμετείχα το σαββατοκύριακο ο Σάββας Αγγελινιός του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου, ο οποίος αποκτά εμπειρίες που ιθα τον βοηθήσουν στο μέλλον.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ΝΟΡ προς ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:
«Ο ιστιοπλόος του Ν.Ο. Ρόδου, Αγγελινιός Σάββας, συμμετείχε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στον Open Διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας ‘’Έλλη 2024’’ στην κατηγορία ILCA7.
Μετά την συμμετοχή του στον Αργυρό Στόλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ILCA4, ο ιστιοπλόος του NΟΡ, συμμετείχε στην απαιτητική κατηγορία ILCA7 η οποία αποτελεί Ολυμπιακή κατηγορία.
Ο ιστιοπλόος μας αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Μια συνέχεια που περιλαμβάνει τον μήνα Νοέμβριο το Athens International Sailing Week με τη συμμετοχή να αυξάνεται κάθε χρόνο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου