Τοπικές Ειδήσεις

Αντιπολεμική συγκέντρωση στις 3 Οκτωβρίου

Το Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής, τα σωματεία, τους συλλόγους και τους φορείς σε αντιπολεμική συγκέντρωση ενάντια στην γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού, τους βομβαρδισμούς στο Λίβανο και το ξεκίνημα της εισβολής, από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, με την σύμφωνη γνώμη των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Αυτές οι εξελίξεις θα έχουν μεγάλες συνέπειες στην ακόμα μεγαλύτερη κλιμάκωση του πολέμου στην Μέση Ανατολή αλλά και διεθνώς.

Όλα όσα έλεγε το Ισραήλ περί αυτοάμυνας πλέον έχουν καταρρεύσει και στα μάτια του πιο δύσπιστου και φαίνεται ότι εξελίσσεται ένα σχέδιο ακόμα μεγαλύτερης γενίκευσης του πολέμου.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για την εμπλοκή της χώρας μας σε αυτούς τους επικίνδυνους σχεδιασμούς, αφού από την πρώτη στιγμή παρέχει στο Ισραήλ, οικονομική, πολιτική αλλά και στρατιωτική στήριξη στέλνοντας ελληνική φρεγάτα στο στόμα του λύκου στην ερυθρά θάλασσα. Ενώ ταυτόχρονα έχει μετατρέψει την χώρα μας σε ένα ορμητήριο θανάτου έχοντας στήσει παντού αμερικανικές βάσεις, ενώ αυτό ταυτόχρονα κάνει την χώρα μας στόχο αντιποίνων.

Καλούμε όλο το λαό του νησιού, κάθε εργάτη και κάθε εργάτρια να εκφράσουμε μαζικά την καταδίκη μας στα εγκλήματα του κράτους τρομοκράτη του Ισραήλ.

Να απαιτήσουμε να σταματήσει οποιαδήποτε στήριξη στο Ισραήλ και να απεμπλακεί η χώρα μας από αυτούς τους σχεδιασμούς.

Να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους λαούς που ματώνουν εξαιτίας των σχεδιασμών και των πολέμων.

Όλοι και όλες την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 19:00 στην Πλατεία Κύπρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου