Αθλητικά

Θωμάς Γράφας: «Τα παιδιά είναι ‘’φορτωμένα’’, θα πάμε καλά»

Ο Διαγόρας δεν τα κατάφερε στο AEL FC Arena, γνωρίζοντας την ήττα μερ σκορ 3-0 από την Α.Ε. Λάρισας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον Α’ Όμιλος (Βόρειο).
Ο προπονητής του «γηραιού» Θωμάς Γράφας δεν είχε κανέναν παράπονο από την προσπάθεια και την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, με τον έμπειρο τεχνικό μετά το παιχνίδι με τους «βυσσινί» να δηλώνει τα ακόλουθα:
«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ αρνητικό για εμάς απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, που έχει στόχο την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Ξέραμε πως όσο πέρναγε ο χρόνος, θα έχουμε πρόβλημα, γιατί τα παιδιά είναι ‘’φορτωμένα’’. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά.
Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και την προσπάθειά μας και πιστεύω πως θα πάμε καλά».
«Φρεσκάρισμα» και τακτική
Το παιχνίδι με την Α.Ε. Λάρισας ανήκει στο παρελθόν για τους «κυανέρυθρους», με την προσοχή τους πλέον να έχει στραφεί στον Καμπανιακό, τον οποίον θα υποδεχθούν τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της πρώτης νίκης στην σεζόν.
Ο Θωμάς Γράφας έχει στη διάθεσή του όλη την εβδομάδα για να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τους ποδοσφαιριστές, ρίχνοντας το βάρος στο «φρεσκάρισμα» τους, αλλά και σε θέματα τακτικής, προκειμένου ο «γηραιός» να παρουσιαστεί όπως πρέπει στην αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αξιολογηθούν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές για να διαπιστωθεί από την τεχνική ηγεσία ποιοι αθλητές θα είναι διαθέσιμοι ενόψει Καμπανιακού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου