Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών : Με προσήλωση στην επόμενη αποστολή τους

Για το εκτός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Αστέρα Μασάρων προετοιμάζονται από την περασμένη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών, έχοντας ήδη ξεχάσει το υπέρ τους 3-0 του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών.
Ο προπονητής Πέτρος Ρουτζιέρης χαρακτήρισε την επικείμενη αποστολή της ομάδας του δύσκολη και επικίνδυνη και δεν περιμένει από τους παίκτες του τίποτα λιγότερο από το να την προσεγγίσουν με την ίδια νοοτροπία των πρώτων δύο επίσημων αγώνων της φετινής σεζόν. Η σοβαρότητα, η απόλυτη προσήλωση στο τακτικό πλάνο και το κυριαρχικό ποδόσφαιρο που θα αποτυπώσει την ποιότητα της ομάδας είναι τα στοιχεία που θέλει να δει ξανά ο τεχνικός των “κυανοκίτρινων”, ο οποίος στην παρούσα φάση, μπορεί να βασιστεί στη διαθεσιμότητα του συνόλου των αθλητών του.
Σημειώνεται πως ο Τάσος Κιοσέογλου λαχτάρισε αρχικά τους Καλυθενούς, όταν βγήκε χολαίνοντας από το ντέρμπι με τον Ηρακλή, ωστόσο πρόβλημα τραυματισμού, που θα τον έβαζε στα “πιτς ” δεν προέκυψε, οπότε για το ματς των Μασάρων υπολογίζεται κανονικά. Αύριο Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα πάρουν τις ανάσες τους στο πλαίσιο του ρεπό που τους παραχωρήθηκε και από την Πέμπτη θα αρχίσουν να ανεβάζουν “στροφές” για να ανταποκριθούν με επιτυχία και στην επόμενη αποστολή τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου