Αθλητικά

Ιάλυσος: Άρεσε το πρώτο… κοίταγμα στον “καθρέφτη”

Το 7-0 της πρεμιέρας επί του εμφανώς ανέτοιμου και αποδυναμωμένου λόγω των απουσιών του Ποσειδώνα Καρπάθου προφανώς και δεν ήταν κριτήριο για τις δυνατότητες του φετινού νεανικού Ιάλυσου.
Ως τέτοιο όμως δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το εκτός έδρας 1-1 του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου.
Ο τεχνικός των “τοξοβόλων” έλεγε πριν από το ματς πως παρά την απειρία αρκετών παικτών της, η ομάδα του θα παίξει για να κερδίσει και παρότι αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας, με την παρουσία της έδειξε πως παραμένει… Ιάλυσος, ικανοποιώντας τον προπονητή της με τον τρόπο προσέγγισης του ματς.
Ως αδυναμία της πάντως, περιέγραψε την απουσία καθαρής σκέψης κοντά στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή: “Πήγαμε πολύ καλά. Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι απέναντι σε μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα με καλό προπονητή, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά με τις μετεγγραφές του καλοκαιριού. Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και είναι σημαντικό ότι δεν δεχθήκαμε φάσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την τακτική προσέγγιση και την προσήλωση στο πλάνο μας, όμως πρέπει να βελτιωθούμε στις αποφάσεις μας στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου, όπου δεν είχαμε καλές επιλογές “.
Ο Κώστας Καλημέρης εκτιμά πως το σύνολό του βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς οι ποδοσφαιριστές του έχουν αφομοιώσει στον λίγο χρόνο που δουλεύουν παρέα σημαντικά κομμάτια της φιλοσοφίας του, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως θα χρειαστούν τουλάχιστον άλλες τέσσερις εβδομάδες εντατικής προσπάθειας, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries φέρνει στον δρόμο του Ιάλυσου, την προσεχή Κυριακή, τον Καλυμνιακό. Οι “ερυθροκίτρινοι” δεν θέλουν να σκέφτονται πως είναι το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης και θα προετοιμαστούν με τρεις προπονήσεις αύριο, την Πέμπτη και την Παρασκευή (σήμερα έχουν ρεπό).
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα είναι διαθέσιμος παραμένει ο Αντώνης Καλημέρης, ο οποίος έχει μπροστά του άλλη μία εβδομάδα θεραπειών για να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου