Αθλητικά

Κλεόβουλος: Ιδανικό ξεκίνημα, συνεχίζει να ψάχνει για ενίσχυση

Ιδανικά ξεκίνησε ο Κλεόβουλος τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Μετά τη νίκη επί της Δόξας Καρδάμαινας, οι “κυανόλευκοι” του Παναγιώτη Ζούνη συνέχισαν με “διπλό” επί του Αστέρα Παστίδας με 2-0, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, καθώς η ομάδα δεν… “μάσησε” από τα ουκ ολίγα προβλήματα που την ταλαιπώρησαν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της και τα “καμούφλαρε” με την αποφασιστικότητά της, με την τακτική πειθαρχία και την αξιοποίηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών της.
“Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Παίξαμε καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έξυπνα και με πειθαρχία και καταφέραμε να φτάσουμε σε μέσα σε σπουδαία νίκη μέσα στην Παστίδα”, υπογράμμισε ο Παναγιώτης Ζούνης, προσθέτοντας πως την επιτυχία καθιστά ακόμα σημαντικότερη η ίδια η αξία του Αστέρα, τον οποίο περιέγραψε ως μία αξιόλογη ομάδα που παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο, εξάροντας τη δουλειά του συναδέλφου προπονητή του Μιχάλη Πολιά.
Επιπλέον, ο τεχνικός των Λίνδιων στάθηκε στην απόδοση του τερματοφύλακα Γιώργου Μολόχα και την αμυντικής γραμμής του (παραδέχθηκε πως ο Αστέρας έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες), καθώς και στην προσωπική επίδοση του Αντώνη Διακογεωργίου, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα του συγκροτήματός του.
Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου προετοιμάζονται από το απόγευμα της Δευτέρας για το εντός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου.
Η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε χωρίς την παραμικρή απουσία, με τον Παναγιώτη Ζούνη να ελπίζει πως οι επόμενες μέρες δεν θα φέρουν απρόοπτα και η ομάδα του θα εμφανιστεί στο δύσκολο ματς με τους “κυανέρυθρους” του Γιάννη Καμπούρη, πλήρης.
Η ανησυχία του για τυχόν απώλειες είναι μόνιμη, καθώς το ρόστερ παραμένει μικρό και αναγκάζει τους ανθρώπους του συλλόγου διατηρούν εστιασμένο το ενδιαφέρον τους στις εξελίξεις στη μετεγγραφική αγορά, αναζητώντας μέχρι και την τελευταία στιγμή ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να τους ενισχύσουν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου