Αθλητικά

Άγιος Γεώργιος: Με την αύρα του Αλιάι στο νέο πρωτάθλημα

Με τον Ντούτσε Αλιάι στη “μηχανή” του θα εμφανιστεί ο Άγιος Γεώργιος στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επιστρέφει σ’ ένα γνώριμο περιβάλλον, καθώς φορούσε τη φανέλα του “Αγίου” για όσο διάστημα η ομάδα αγωνιζόταν πέρσι στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στον Φοίβο.
Ο προπονητής Φιλήμονας Μιχαλάκης έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος, καθώς θα στηριχθεί στις υπηρεσίες ενός ποδοσφαιριστή που έχει τις ικανότητες να κάνει τη διαφορά. Η διοίκηση επισημοποίησε τη μετεγγραφή μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση: “Η Διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Σαντίλιο Αλιάι στην ομάδα μας.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα, ενώ στο δεύτερο μισό “μετακόμισε” στον Φοίβο με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ κατηγορία.
Πρόκειται για έναν παίκτη με παραστάσεις και εμπειρία που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα μας. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα του Φοίβου και η διοίκηση μας κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του, παρά το έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες.
Στα πλάνα του Φιλήμονα Μιχαλάκη, με τον οποίο θα συνεργαστεί ξανά, θα βρίσκεται από τα τέλη Οκτωβρίου. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική περίοδο με υγεία”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου