Αθλητικά

Δόξα Ψίνθου: Επιτέλους, το γήπεδό της ζωντάνεψε ξανά

Την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας τους ενόψει της επιστροφής της ομάδας στον τοπικό ποδοσφαιρικό χάρτη, αρχής γενομένης από τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, πραγματοποίησαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της Δόξας.
Το γήπεδο της Ψίνθου ζωντάνεψε επιτέλους ξανά μετά από έναν χρόνο … “αγρανάπαυσης”, με το παρών να δίνουν περισσότεροι από δέκα παίκτες, που μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν περισσότεροι.
Η διοίκηση του συλλόγου, της οποίας ηγείται ο Θαρρενός Τσούλλος, συνεχίζει την καθημερινή προσπάθειά της να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ κατά προτίμηση με γηγενείς αθλητές και άλλους, που έχουν φορέσει τη φανέλα της και στο παρελθόν, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός συνόλου ικανού να πρωταγωνιστήσει και να θέσει τις βάσεις για την επιστροφή του αρχικά στη Β’ κατηγορία.
Οι “βυσσινί”, οι οποίοι συσπειρώνουν τις δυνάμεις τους σε όλα τα επίπεδα (στα διοικητικά τους επανήλθε και ο Μηνάς Ζωΐδης), θα ανακοινώσουν εντός των επόμενων ημερών το όνομα του νέου προπονητή τους.
Το δε στίγμα της νέας προσπάθειάς τους, που ελπίζουν τούτη τη φορά να μακροημερεύσει, τη δίνει ο πρώην πρόεδρός τους και νυν γενικός αρχηγός τους Χρήστος Πλύγκος, με τη λιτή δήλωση “η Δόξα είναι πάνω απ’ όλους και πάνω απ’ όλα”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου