Αθλητικά

Αστέρας Μασάρων : Το ειδικό βάρος του “διπλού” και η επόμενη πρόκληση

Ο δρόμος προς την εξασφάλιση της παραμονής περνάει πρωτίστως από τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, συνεπώς για τον Αστέρα Μασάρων το “διπλό” που κατέκτησε το περασμένο Σάββατο στις Φάνες επί του Ακουσίλαου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries έχει ίσως μεγαλύτερη αξία κι απ’ τον βαθμό που κέρδισε στην πρεμιέρα από τον πρωταθλητή Φοίβο.
Στα μάτια του προπονητή του Παναγιώτη Καρίκη, το μεγάλο κέρδος είναι το αποτέλεσμα. Αυτό είναι που κρατάει, έχοντας όμως ταυτόχρονα και αρκετά να… πετάξει από το πρόσφατο ματς με τους επίσης νεοφώτιστους του Σάββα Καραβόλια.
Ο τεχνικός των “κυανόλευκων” χαρακτήρισε τη νίκη δύσκολη αλλά και ιδιαίτερα σημαντική και την εμφάνιση της ομάδας του μέτρια, εστιάζοντας κυρίως στις ουκ ολίγες χαμένες ευκαιρίες της.
Εκεί είναι που εστιάζει τη δουλειά των προπονήσεων της εβδομάδας, μαζί και στην τακτική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, κόντρα στον ισχυρό Απόλλωνα Καλυθιών.
Οι Μασαρενοί προφανώς και γνωρίζουν την ποιότητα και την ισχύ της ομάδας που θα βρουν απέναντί τους, ωστόσο δηλώνουν αποφασισμένοι να καταθέσουν στον αγωνιστικό χώρο και την ψυχή τους, διεκδικώντας ό, τι καλύτερο καταφέρουν.
Είναι δε βέβαιοι, πως η συνάντησή τους με τους επίδοξους πρωταθλητές θα δώσει επιπλέον κίνητρο τόσο στον κόσμο τους, όσο και στους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής να γεμίσουν το γήπεδο, δίνοντας την ωραιότερη εικόνα της αγωνιστικής.
Σημειώνεται, πως ο σαββατιάτικος αγώνας του γηπέδου των Φανών δεν άφησε πίσω του προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών, αν και παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Μάριου Γκάμμις, ο οποίος αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να διευθετήσει θέματα που άπτονται των σπουδών του και αναμένεται να επιστρέψει είτε την Πέμπτη, είτε την Παρασκευή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου