Τοπικές Ειδήσεις

Eπίσκεψη του Βρετανού Πρέσβη Matthew Lodge στον Δήμαρχο Κω

Παρουσία των τοπικών αρχών η σημερινή επίσκεψη του Βρετανού Πρέσβη  Matthew Lodge στον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά συνοδευόμενος από την Υποπρόξενο του Ηνωμένου Βασιλείου στη Ρόδο κα Ράνια Κοσσιώρη στο γραφείο Δημάρχου.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενώ ανταλλάχθηκαν τα καθιερωμένα δώρα και αναμνηστικά ως είθισται από τον Δήμαρχο Κω, την Έπαρχο Κω και τον Βρετανό Πρέσβη.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν: ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η Έπαρχος Κω – Νισύρου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης & Πολιτικής Προστασίας Σταμάτης Καμπουράκης, ο διευθυντής της ΚΩΑΝ ΑΕ Πέτρος Πικιώνης, ο Λιμενάρχης Ιωάννης Μάργαρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μανώλης Καζαμίας, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Κω και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω Κώστας Σουρασής.

Μεταξύ άλλων ο Πρέσβης θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέδραμαν για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε την 1η Ιουλίου 2024 στην ευρύτερη περιοχή της Καρδάμαινας.

:Πηγή:kostv.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου