Αθλητικά

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος υποδέχθηκε τα παιδιά από το 2ο Δ.Σ.!

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος υποδέχθηκε περισσότερα από 80 παιδιά από το 2ο δημοτικό σχολείο της περιοχής. Η ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Την περασμένη Παρασκευή με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στο κλειστό μας γήπεδο τα παιδιά από το 2ο δημοτικό σχολείο Ιαλυσού. Πάνω από 80 παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ και να μάθουν πράγματα σχετικά με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και την ομορφιά του ομαδικού αθλητισμού γενικότερα από τους προπονητές μας και το μέλος της διοίκησης του ΓΑΣ Ιάλυσος και πρώην επαγγελματία καλαθοσφαιριστή Σωτήρη Μανωλόπουλο”.
ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ
Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΓΑΣ Ιάλυσος εγκαινιάζει το νέο τμήμα υποδοχής αρχαρίων που θα ξεκινήσει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και για κάθε Σάββατο και Κυριακή 10-11 το πρωί και θα αφορά αρχάρια αγόρια και κορίτσια γενημμένα τα έτη 2017, 2018 και 2019. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματέα μας κ. Χρύσα στο γραφείο του κλειστού γηπέδου και στα τηλέφωνα 6980277638 και 6955505764.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου