Αθλητικά

Άρης Αρχαγγέλου: Δουλειά στα τελειώματα και ερωτηματικά

Την προετοιμασία του αρχίζει να κορυφώνει σήμερα ο Άρης ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών. Ο προπονητής Γιάννης Αρχοντούλης συνεχίζει να εστιάζει τη δουλειά του στα τελειώματα των φάσεων, τομέας στον οποίο οι “κιτρινόμαυροι” υστέρησαν τόσο στο νικηφόρο 0-1 της πρεμιέρας με τον Καλυμνιακό, όσο – και κυρίως – στο εντός έδρας 0-0 της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Α.Ο. Πυλίου.
Η μία από τις αιτίες στις οποίες αποδίδουν οι άνθρωποι της ομάδας την απώλεια δύο βαθμών είναι αυτή. Η άλλη έχει στο επίκεντρό της την απόφαση του διαιτητή Ρηγόπουλου να μην καταλογίσει πέναλτι σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων σε σουτ του Νικολού περίπου στο 77′ του αγώνα, φάση για την οποία συνεχίζουν να διατυπώνουν παράπονα. Κατά τα άλλα, ο Γιάννης Αρχοντούλης έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική προσπάθεια των παικτών του, αν και επιμένει να λέει πως απαιτείται ακόμα πολλή δουλειά, ώστε το συγκρότημά του να αρχίσει να αποδίδει στο μέτρο που ορίζουν οι πραγματικές δυνατότητές του.
Ενόψει του δύσκολου αγώνα του γηπέδου των Μαριτσών, εκτός θα μείνει ξανά ο επιθετικός Σέγκνις Πρέτσι, ο οποίος υποφέρει από κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του και θα χρειαστεί άλλο ένα δεκαήμερο για να ξαναπατήσει στο χορτάρι. Ο Δημήτρης Γκίκας, ο οποίος προέρχεται από θλάση, δεν βρίσκεται ακόμα στο ζητούμενο επίπεδο ετοιμότητας και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, όπως και του Αντώνη Παρδαλού, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Στον αντίποδα, διαθέσιμος θα είναι ο Κώστας Μάλλιος, ο οποίος έλλειψε την Κυριακή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ στις προπονήσεις μπαίνει από μέρα σε μέρα ο Παναγιώτης Καλαμπούκης, ο οποίος χαλάρωσε από το μέχρι πρότινος απαιτητικό πρόγραμμα της δουλειάς του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου