Αθλητικά

Αστέρας Παστίδας: Σαν να τον… μάτιασαν από όλες τις μεριές

Μία πρωτοφανή κατάσταση καλείται να αντιμετωπίσει ο προπονητής του Αστέρα Παστίδας Μιχάλης Πολιάς, καθώς από την προπόνηση της περασμένης Τρίτης, την οποία διαδέχθηκε ρεπό, έλειπαν λόγω τραυματισμού όχι δύο και τρεις, αλλά… εννέα ποδοσφαιριστές!
Η ατυχία που έπληξε την ομάδα μοιάζει πραγματικά απίθανη.
Οι Γιάννης Αποστολάτος, Σίμος Γιατσιάτσος, Άγγελος Καρδούλιας, Παναγιώτης Βολονάκης, Ηλίας Τριχάκης, Μανώλης Λιαμής, Παράσχος Λεωνίδου και ο νεαρός Πεταυράκης “χτυπήθηκαν” από τραυματισμό, ενώ ανέτοιμος παραμείνει ο Ιωακείμ Καλαϊτζίδης, δημιουργώντας έντονο πονοκέφαλο στον τεχνικό επιτελείο, το οποίο περιμένει με αγωνία την αυριανή μέρα, ώστε να μάθει πόσοι και ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Κλεάνθη, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Προβλήματα απουσιών, αν και σαφώς λιγότερα, κλήθηκε να διαχειριστεί ο Αστέρας και στο πρόσφατο ματς με τον Κλεόβουλο στην Παστίδα, το οποίο έχασε με 2-0. Όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας, παρά τη συνολικά μάλλον μέτρια απόδοσή της, την τύχη της την κλώτσησε η ίδια με τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που σπατάλησε.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν, τα τελειώματα είναι αυτά που βρίσκονται στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων στις προπονήσεις της εβδομάδας.
Σημειώνεται πως σε κάθε περίπτωση και παρά τις απουσίες, στην Παστίδα αντιμετωπίζουν το επικείμενο ματς με τον Κλεάνθη ως μια ευκαιρία η ομάδα να πετύχει ένα ιδιαίτερης αξίας “διπλό” και να πάρει τα πάνω της ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου